Håll dig uppdaterad - beställ Martelas nyhetsbrev!

Vill du hålla dig uppdaterad om rådande arbetsmiljötrender och få tips och inspiration för att öka välbefinnandet på jobbet - precis i ditt email? Prenumerera på Martelas nyhetsbrev som publiceras ca 4 gånger om året! Samtidigt får du information om Martelas nya tjänster, produkter och evenemang.

Form texts

Email address field placeholder:
E-postadress
Submit button text:
Ja tack, jag vill beställa nyhetsbrevet
Landingpage language code:
se
Thank you message:
Tack för din beställning!

Ämnen som intresserar mig

Jag jobbar inom*
Inspirerande läsning

PodBooth - nu kan du höra dina tankar igen

Nästan 70 % av kunskapsarbetare som arbetar i kontorslandskap upplever att arbetet avbryts ganska eller väldigt ofta. Oväsendet påverkar bl.a. upplevelsen om atmosfären på arbetsplatsen samt möjligheten att återhämta sig under arbetsdagen. PodBooth är utformad för att skänka ro till arbetsplatsen.

Läs mer

Framtidens inlärningsmiljö verkar i en cirkulär ekonomi

Föreställ dig en skola som uppfyller de läroplaner som förnyas nu och nästa år och där betoningen ligger på individuellt lärande. Föreställ dig en inlärningsmiljö där alla klassrum och övriga inlärningslokaler erbjuder bästa möjliga ramar för att studera ensam, i grupp eller i en nätmiljö. Föreställ dig också ett skolförråd utan några överflödiga stolar eller bord som tagits ur bruk och som nu står och samlar damm.

Läs mer