Share
hero
‍ 
one-column

Inspirationsfrukost: Upplev två superkrafter! Viktiga egenskaper som vässar dina andra färdigheter.

Träning i mindfulness och emotionell intelligens blir allt viktigare för organisationer där den mänskliga förmågan är avgörande för verksamhetens framgång. Modern hjärnforskning visar att hjärnan går att träna på ett sätt som gynnar både den enskilda medarbetaren och organisationen som helhet.

Den första superkraften, The Gap är baserad på mindfulness och modern hjärnforskning. Man tränar avslappning, fokusering, återhämtning och självmedvetenhet. Träningen leder till större självkännedom och bättre självreglering. Den ger kunskaper om stresshantering, hur det går till att skapa bättre balans i tillvaron, hur man hanterar energitjuvar och mycket annat.

Den andra superkraften, The Connection handlar om emotionell intelligens och hur man utvecklar sin relationsmedvetenhet. Träningen i den här modulen leder till ökad relationsmedvetenhet, något som stärker förmågan både att leda och att samarbeta.

one-column-2

Föreläsare

Rosario Rojas
Senior trainer MindsUnlimited
Rosario Rojas arbetar även som livscoach, mentor, föreläsare och ansvarig för instruktörsutbildningen på Mindfulnessgruppen.

Hon har mer än 15 års erfarenhet av personlig utveckling och har guidat enskilda individer så väl som grupper och organisationer till förbättrat inre ledarskap via program i mindfulnessbaserad emotionell intelligens.
 

Otsikko
three-column
sectional-1
sectional-2
‍ 

Hålltider och plats

När: 19 april 2018
Vart: Hos Martela på Torsgatan 13 i Stockholm

Frukosten står uppdukad från klockan 7.45
Seminariet startar kl 8.15 och pågår fram till klockan 9.15.
Efter seminariet finns möjlighet för en rundtur i Martelas kontor.


 

sectional-3
sectional-4

Anmäl dig redan idag!

ContactUs